Elektriker i Hvidovre

Hvidovre El ApS

Hvidovre El er din elektriker som oprindeligt har sine rødder 37 år tilbage i Hvidovre Kommune, hvor el-installatør virksomheden Klostergaard blev grundlagt i 1965. Klostergaard servicerede Hvidovre Kommune gennem en lang årrække, og opnåede 25 års jubilæum hos kommunen.

Siden hen blev Klostergaard i 1990 sammenlagt med el-installatør virksomheden H.P. Nielsen. Herved fremkom virksomheden H.P. Nielsen & Klostergaard, som overtog den nuværende administration-, værksteds-, og lagerbygning på Gl. Køgelandevej 528, Hvidovre, og fortsatte arbejdet for Hvidovre Kommune. Endelig blev navnet ændret til El Dania i 1995.

El-installationer & El-service

Hvidovre el arbejder hovedsageligt for professionelle bygherre, primært kommunen og boligselskaber gennem fagentrepriser og servicearbejder (timebetaling). Virksomheden udfører el-installations arbejde, hovedsageligt lys, kraftinstallationer, telefon og edb-installationer både for private og erhverv. Der arbejdes både med nybygninger og renoveringer samt servicering.

I foråret 2017 er vi blevet certificeret varmepumpe installatør. Dette betydet at vi nu kan hjælpe dig med opsætning og service af varmepumper i Hvidovre og København.

Vi tilbyder bl.a. ydelser indenfor:

Virksomheden i dag

Hvidovre el ApS. er i sin nuværende form etableret i november 1999 af el-installatør Uno Larsson og el-installatør Johnni Glatz, som begge tidligere har været ansat i ovennævnte virksomheder. Virksomheden har i dag 10 ansatte, heraf 2 lærlinge.

Kontakt din elektriker

Virksomhedens kontor, lager og værksted, er beliggende på Gl. Køgelandevej 528, Hvidovre. Det nuværende virksomhedsareal og bygning er købt i 1999, og har tidligere været benyttet til el-installations virksomhed (El-Dania). Kontakt Hvidovre El i dag på tlf: 36 77 92 98

Elektriker fra Hvidovre i København