IHC Wireless i Hvidovre & København

IHC TRÅDLØS

Frihed til at placere dine afbrydere, hvor du vil.

LK IHC® Wireless er en ny, trådløs produktserie fra Lauritz Knudsen, der giver dig frihed til at ændre din nuværende el-installation på en nem og elegant måde. IHC Wireless kontakter fungerer i bund og grund som almindelige kontakter. Det særlige ved dem er imidlertid, at de kommunikerer trådløst med hinanden.
Det gør det muligt at sætte afbrydere op, hvor du har lyst, uden at skulle trække så meget som en meter ekstra ledning. Derfor er IHC Wireless særlig velegnet, hvis du skal renovere en ældre bolig eller foretage ændringer af din el-installation.

 

IHC Wireless Sendere

Sendere er afbrydere, også kaldet batteritryk, og fjernbetjening. Senderne kan placeres hvor som helst: direkte på væggen, på et møbel eller andre steder.
De kan selvfølgelig også monteres i en eksisterende dåse i væggen. Alle sendere er batteridrevne og leveres med batteri.

 

IHC Wireless Modtagere

Lampeudtag, stikkontakter og universalenheder er modtagere. De skal være i fysisk forbindelse med ledningerne i væggen. Det er altså dem, der skal erstatte dine nuværende kontakter og lampeudtag.
Alle modtagere skal enten monteres i en dåse i væggen eller udvendigt på væggen i et underlag.

 

Kombienheder med IHC Wireless

En kombienhed er en kombination af en sender og en modtager. Dvs. at den kan modtage signaler fra andre trådløse sendere, men den kan også fungere som afbryder selv. Kombienheden fås i to udgaver: Som lysdæmpere eller som relæudgave med tænd/sluk funktion.
Begge udgaver skal monteres i en dåse på væggen eller udvendigt på væggen i et underlag.

I brochuren fra Lauritz Knudsen præsenteres fem situationer, hvor du kan have stor fordel af at benytte IHC Wireless, klik her for brochure. 

Kontakt os gerne på tlf: 36 77 92 98 for at høre hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med IHC Wireless.