LK Fuga

LK FUGA Softline – Bløde former

LK FUGA Softline® er kendetegnet ved blødere og mere afrundede former end de klassiske FUGA Baseline rammer. Rammens grundfunktion – at skabe en elegant overgang mellem indsats og væg – har her haft en ekstra stor betydning under formgivningen.

FUGA Softline rammerne føres i farverne hvid, lysegrå, koksgrå og stålmetallic og med rammer i 63 og 68 mm bredde.

 

LK FUGA Baseline – Tidsløst stil og design

Det enkle og tidløse design i LK FUGA Baseline® er efter mere end 20 år blevet en kendt klassiker for mange danskere. Programmet af afbrydere og stikkontakter har eksisteret siden 1981.
Til programmet hører rammer i tre størrelser, hvor den 50 mm brede ramme er den mest anvendte. De to øvrige rammer på henholdsvis 63 og 68 mm anvendes især i forbindelse med udskiftning af ældre afbrydere og stikkontakter i andre designs.

 

LK FUGA Hardline Deco – Dekorativt design

LK FUGA Hardline® Deco er en særlig variant af de stramt designede LK FUGA Hardline® rammer.

Hardline Deco har den kendte skyggenot, som medvirker til at give et indtryk af, at rammen svæver på væggen. De rene og skarpe linjer går også igen. Det anderledes består i, at rammen er påmonteret en speciel, 2,5 mm tyk front i alternative materialer.

Fronten giver Hardline Deco et eksklusivt og dekorativt udseende. Designet skaber nye muligheder for at tilpasse afbrydermateriellet til en særlig stemning eller et farve- og materialevalg i et rum.

Hardline Deco findes i følgende farver:

  • Front i børstet stål på koksgrå ramme
  • Front i poleret messing på hvid ramme
  • Front i dybrød, transparent akryl på hvid ramme
  • Front i pastelblå, transparent akryl på hvid ramme
  • Front i glasklar akryl på hvid ramme

 

LK FUGA Hardline – Rene Linjer

LK FUGA Hardline® er kendetegnet ved sine rene og skarpe linier, der passer perfekt til tidens minimalistiske indretningstrends. Rammen har forskudt sokkel, hvilket giver et indtryk af, at afbrydermateriellet svæver på væggen.

FUGA Hardline soklen måler 63 mm i bredden og selve fronten måler 68 mm. Farvemæssigt findes rammen i hvid, lysegrå, koksgrå og stålmetallic.