Luft til luft varmepumpe med Hvidovre El Køre ud fra København til hele Sjælland

Har du det for varmt om sommeren og for koldt om vintere? Så er en luft til luft varmepumpe noget for dig.

Fordele ved en luft til luft varmepumpe

Udover at en varmepumper er miljøvenlig, giver god komfort er den også god for økonomien. Hos Hvidovre El kan vi give råd og vejledning omkring hvilken type luft til luft varmepumpe der passer bedst til dig. En luft til luft varmepumpe vil kunne stå for 60-75% af al den energi du skal bruge for at opvarme din bolig og er dermed med til at tjene sig selv ind igen på kort sigt.

Med en varmepumpe sørger du for et behageligt indeklima men også for en god luft i lokalerne.

Service og vedligeholdelse af luft til luft varmepumpe

Hos Hvidovre El er vi uddannet og certificeret inde for f-gas. Dette betyder at vi må håndtere alt når det kommer til varmepumper. Vi klare alt fra den daglige vedligeholdelse til det årlige varmepumpeeftersyn til montering af din nye varmepumpe.
Vi laver gerne en service aftale hvis du har brug for dette så vi automatisk kommer ud en gang om året og sørger for alt er i orden med din varmepumpe.

Elektriker og luft til luft varmepumpe

Da vi er uddannet elektriker kan vi klare alt når det handler om montering af din nye luft til luft varmepumpe. Vi sørger for den nye strømkilde er monteret forsvarligt samt opsætning af din nye luft til luft varmepumpe. Derudover rådgiver vi gerne og kommer med vores anbefalinger så du får mest muligt ud af din nye varmepumpe. Vi har mange års erfaring i El brancen og kan omsætte denne viden så du som kunde får det bedst muligt produkt og resultat.
Vi køre aldrig fra en opgave hvor kunden ikke er 100% tilfreds med det færdige resultat.

Kontakt os omkring varmepumper og få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på montering af varmepumper, vedligeholdelse eller servicering. Giv os et kald allerede i dag på tlf: 36 77 92 98

Luft til luft varmepumpe i Hvidovre & København