Varmepumper med Hvidovre El fra København til Sjælland

Vi kan nu håndtere opsætning og montering af varmepumpe fra vores adresse i Hvidovre til hele København.

Hvidovre el er blever F-gas certifiseret

Hvilke betyder at vi nu også kan opsætte og servicere varmepumper efter gældene lovgivning.
Har du allerede en varmepumpe installeret, er det en god ide at få den serviceret, for at sørger for at den stadig levere samme gode resultat som da den blev opsat.

Indeholder din varmepumpe mere end 1000 g kølemiddel er det faktisk et lovkrav at den skal serviceres 1 gang årligt. Og i den forbindelse kan vi lave et fast årlig aftale så du ikke længere skal tænke på dette.

Fordele ved at vi er elektrikere

Da vi er et elektriker firma betyder det at vi kan klare den komplette installation af din varmepumpe både el mæssigt men også køle mæssigt. Dette betyder at du slipper for besværet med at få en elektriker ud først der skal opsætte en strømkilde. Vi sørger for det hele på en gang efter din ønsker.

Serviceeftersyn af varmepumpe

Ved et service besøg af din varmepumpe fra en af vores certificeret montører, sørger vi for at måle din varmepumpe igennem om den stadig fungere optimalt. Det er lige fra om der er utætheder, der gør at den mangler kølemiddel, og rengøring af filtre. Hvis der er noget her der mangler sørger vi for at din varmepumpe er i orden inden vi forlader stedet. Vi har hovedsageligt fokus på luft til luft varmepumpe da det er en ekstra energikilde.

Kontakt os omkring varmepumper

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for et uforpligtende tilbud. Dette er både om det handler om opsætning af varmepumpe eller servicering af varmepumpe. Ring til os på tlf: 36 77 92 98 eller udfyld vores formular her på siden.
Montering og servicering af varmepumper i Hvidovre & København

Montering og servicering af varmepumper i Hvidovre & København