Elektriker & El installatør i København

Hvidovre El ApS er din elektriker & el installatør i København. For cirka 37 år siden slog vi rødder i Hvidovre kommune. Men har siden da udvidet vores ekspertise til hele Storkøbenhavn. Så hvis du står og mangler en elektriker til de diverse opgaver i Hvidovre, København, Ishøj eller måske Glostrup, så er vi altid klar til at hjælpe dig, efter dine ønsker og behov!

Vi tilbyder alle former for el services!

Hvidovre El ApS arbejder til hverdag, hovedsageligt for professionelle bygherre, derudover så er kommunen og boligselskaber også i fokus. Dette bliver gjort blandt andet igennem fagentrepriser og servicearbejdere der arbejder på timebetaling. Vores virksomhed udfører arbejde inden for blandt andet el installation, lys, kraftinstallationer, telefon og edb-installationer. Dette gør vi for både for private og erhverv. Du kan altid kontakte os lige meget om det involvere nybygninger, renoveringer eller servicering – vi står altid klar med vores services som din elektriker og el installatør i København og omegnen deraf.

Vi er også glade for at annoncere, at vi i foråret 2017, blev certificeret som varmepumpe installatører. Dette betyder at vi nu kan hjælpe dig med opsætning og service af varmepumper i København, Hvidovre og omegn.

 

Vi tilbyder bl.a. ydelser indenfor:

Kontakt din el installatør København, i dag!

Hvidovre el ApS. er i sin nuværende form etableret i november 1999 af el-installatør Uno Larsson og el-installatør Johnni Glatz, som begge tidligere har været ansat i ovennævnte virksomheder. Virksomheden har i dag 10 ansatte, heraf 2 lærlinge.

Vores virksomheds kontor, lager og værksted, er beliggende på Gl. Køgelandevej 528, Hvidovre. Det nuværende virksomhedsareal og bygning er købt i 1999, og har tidligere været benyttet til el-installations virksomhed (El-Dania). Kontakt Hvidovre El i dag på tlf: 36 88 92 98

Elektriker & El Installatør i København