ELnet Gulvvarme i Hvidovre & København

DEVI GULVVARME i hvidovre & københavn

Hvidovre el ApS. installerer ELnet Gulvvarme til både bolig og industri. Ring og få et uforpligtende tilbud på hvad der skal til i netop din bolig.

DEVI komfortvarme er fleksibelt..!

DEVI komfortvarme består af Deviflex ™ varmekabler, Devimat™ varmemåtter og Devireg™ temperaturstyringer.

DEVI komfortvarme sørger for effektiv rumopvarmning i privatboliger, kontorer, værksteder, idrætshaller og meget mere og anvendes til opvarmning af alle rumtyper.

Samtidigt kan DEVI komfortvarme finde anvendelse i alle gulvtyper. Lige fra nye betongulve, over renoverede badeværelsesgulve til nye eller renoverede trægulve.

DEVI komfortvarme er »usynligt«, – skjult under gulvet og giver derfor helt nye og spændende muligheder for møblering og boligindretning, idet der ikke skal tages hensyn til skæmmende og pladskrævende radiatorer.

DEVI komfortvarme skåner miljøet.

Danske politikere har valgt at pålægge el-energi meget høje afgifter for at tilskynde forbrugerne til at spare på energiforbruget f.eks. på husholdningsmaskiner. Der kan naturligvis være fornuft i, at tilskynde fabrikanter til at udvikle – og forbrugerne til at købe lavenergiprodukter.

Denne udvikling har DEVI for længst tilpasset sig.

DEVI komfortvarme udnytter energien mere effektivt end traditionelle radiatorvarmesystemer på grund af den termiske effekt, ligesom de fuldelektroniske Devireg™ termostater sørger for en uhyre præcis styring af energiforbruget.

Alt dette betyder, at DEVI komfortvarme bruger ca. 15% mindre energi på at opnå det samme varmeniveau som traditionelt opvarmede boliger – med en tilsvarende lavere belastning af miljøet.

Kontakt os gerne omkring ELnet Gulvvarme

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med ELnet Gulvvarme i Hvisovre & København. Ring på tlf: 36 77 92 98 i dag og få et uforpligtende tilbud eller send os en mail via kontaktformularen.