IHC Net Basic i Hvidovre & København

FLEKSIBELT NETVÆRK I DIN BOLIG

LK IHC Net® Basic er et enkelt og fleksibelt system til fordeling af data-, radio-/tv- og telesignaler i boligen. De tre signaltyper samles i en central boks. Derfra sendes de videre til boligens IHC Net Basic udtag i et fælles IHC Net Basic installationskabel.
Derfor er der ikke længere behov for så mange kabeltræk. En boks kan forsyne op til otte udtag. De forskellige brugsapparater – tv, radio, pc med videre – sluttes til netudtagene ved hjælp af specielle tilslutningskabler.

IHC Net Basic er specielt beregnet til nybyggeri og kan også bruges ved større renoveringer.

Ekstra fleksibilitet med IHC Net Basic

Når du slutter dit apparat til et IHC Net Basic udtag, bliver apparatet automatisk forsynet med den rette signaltype. Dit tv modtager antennesignal, din telefon modtager telesignal og så videre.

Hvis du har brug for, at et enkelt udtag skal forsyne forskellige apparater, bruger du en Triple Play splitter. Med splitteren kan et enkelt netudtag ændres til et multimedieudtag.

De tre signaltyper bliver tilgængelige i splitteren – samtidig. Du kan altså i splitteren, i stedet for netudtaget, tilslutte tv, pc, telefon eller fax til samme udtag. Resultatet er stor fleksibilitet.

Afstemt design

Du kan få IHC Net Basic udtagene i LK FUGA® og LK OPUS® 66 design, så du kan matche boligens andre el-elementer, for eksempel afbrydere og stikkontakter.
Selve den centrale boks har et enkelt design og beskedne dimensioner. Den måler kun 25 x 16 x 4 cm. Det gør det let at placere den i teknikrummet.

 

Udvidelsesmuligheder med IHC Net Basic

Har du brug for flere udtag end de otte, en IHC Net Basic boks giver mulighed for, kan du tilføje en ekstra boks til installationen.
Det gøres nemt med et særligt patchkabel.
Klik her for brochure.